Fülzúgás kezelés soft lézer tinnitool kezeléssel. Fülzúgás gyógyítás természetes módszerekkel.Fülzúgás gyógyítás TinniTool és Soft lézer kezeléssel

 

TinniTool EarLaser
fülzúgás kezelés

 

A svájci fejlesztésű orvosi Lágylézert világszerte már több mint 10.000 esetben alkalmazták sikeresen a tinnitus, fülzúgás kezelésében.
A Lézer eszköz (a jótékony 650nm 5mW lézerfény segítségével) által kibocsátott fény a bőr sejtjei közé hatolva fejti ki sejtregeneráló - gyógyító hatását.

 
Miért érdemes a TinniToolt alkalmazni fülzúgás esetén?

 •  Gyors eredmény. Már két-három havi kezelés után érzékelhető javulás.
 •  Jó nemzetközi tapasztalat, több mint 10.000 eredményes kezelés, 80 % feletti hatásfokkal!
 •  A Tinnitool többcélú termék. Maga a lézer orvosi szoftlézer, amit számos célra lehet használni. Így nem csak egy funkcióra alkalmazható, hanem a családtagok más betegségek kezelésére is használhatják.
 •  Kiváló minőség. Svájci termék.
 •  Kényelem. A kezeléseket minden nap, önállóan, otthon elvégezheti,  nem kell utazni, sorba állni, stb. A kezelés biztonságos és fájdalommentes.
 •  Jó eredmények Magyarországon is. Az esetek igen nagy számában (80-85 %) eredményes a kezelés.
 •  A készüléket a Magyar Tinnitus Egyesület is elismeri.
 •  A kezelések teljesen fájdalommentesek és nem igényelnek külön szakmai ismereteket a használójától.
 •  A kezelések nem megfelelő alkalmazása, illetve a túlzásba vitt kezelések sem okozhatnak semmiféle károsodást vagy fájdalmat - veszélytelenek. Egy ilyen "túladagolásnál" az egyetlen következmény az, hogy az optimális kezelési időn felül már hatástalan az eszköz a kezelt területen (kizárólag aznapra).
 •  A kezeléseket 1-2 napi rendszerességgel (a kezelni kívánt tünetektől függően), 10-20-30 perc időtartammal kell végezni - akár otthon, munkahelyen vagy akár utazás közben.
 •  A Tinnitool-t fülzúgás kezelésére naponta, fülenként csak 20 percig kell használni, a hallókészülék viselése nem akadály.

 

Szakvélemények, beszámolók a tapasztalatokról

 


Christian Hartung


Több szakorvossal is konzultáltam, de mindhiába. Sőt a kórházi kezelés sem hozta meg a várt sikert. Idegileg teljesen kikészültem. Az Interneten bukkantam rá a lézeres (Softlaser) kezelésre. Minden nap hordtam a készüléket és 9 nap elteltével már érezni kezdtem a javulást. Már egy negyed éve megvan a készülékem, és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy ilyen sikert érhettem el.
 

Dr. Gerhard Güther


 Mivel ez a zúgás már 2 éve kínoz, arra gondoltam, megér egy próbát. A készüléket immáron 3 hónapja használom és örömmel állapítottam meg, hogy a fülzúgásom teljesen elmúlt ez idő alatt.
 A különböző sportbaleseteim következményeként a fülem állandóan zúgott tizennégy napon át minden este 20 percen keresztül használtam a készüléket, és érezhető javulást tapasztaltam.. A lézerterápia engem teljesen meggyőzött Összességében nagyon pozitív véleményem alakult ki róla, és sorstársaimnak csak javasolni tudom, hogy vágjanak csak nyugodtan bele.
Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a tinnitusom, amitől már 25 éve szenvedek, az Önök lézerkészülékének használata óta jelentősen javult. Már közel sem olyan hangos, és nem olyan intenzív, mint korábban volt.


 R. Cuérel


10 éve küzdök a tinnitus nevű betegségemmel. és kétheti kezelés után meg kellett, hogy állapítsam a javulást  még ha nem is teljes gyógyulás következett be nálam. A fájó lábamat is kezeltem vele. Azóta sokkal jobban vagyok.


A TinniTool eszköz üzletünkben megvásárolható, bérelhető vagy használható.

 

Felmerülő kéréseivel keresse fel kollégáinkat!
 

Akciós ajánlat

Mágneses bögrével az egészségért

 A pohárban...

Hírek
Óvjuk fülünk egészségét a hidegben

Óvjuk fülünk egészségét a hidegben

2012-11-29

Télen a hideg, szeles időjárás megnöveli a fülbetegségek kialakulásának kockázatát. A... Tovább olvasom

Újdonságok
Deutérium mentes víz kapható!

Deutérium mentes víz kapható!

2012-07-18

Mától kapható a Kontera Kft. üzleteiben deutérium mentes és szivárvány víz!   Tovább olvasom

Önnek gyakran fáj a füle?

Még soha nem fájt a fülem, nem tudom milyen az.
Inkább gyermekként volt gyakori a fülfájás, ma már nem jellemző.
Nekem sajnos a huzatra érzékeny a fülem. Ezért nyáron jellemzően gyakran fáj.
Ha víz megy a fülembe akkor szokott fájdalom jelentkezni. Ezért igyekszem füldugót használni.
Más betegségből, pl. megfázásból fakadóan szokott fájni a fülem.

Utolsó kérdés

Hogyan és milyen időközönként kell tisztítani a hallókészüléket? A válasz itt olvasható

Utolsó bejegyzés

A FülDoki speciális belső műszaki és különleges külogy a fülkürtön át a légnyomás különbség helyreálljon. A nyomés kiegyenlí... Tovább

Utolsó fórum hozzászólás

Deutériumos víz
"A DDW gátolja a karcinogén 7,12-dimetilbenz-[a]-antracén által az állatokban indukált, a... Tovább