Dot 20 by ReSound hallókészülék vásárlás, ár, rendelésTermékek
ZAJKÖRNYEZETI SZINTEK: egy ember több ember zajban

A Társadalom Biztosítás által támogatott készülékeinkért kérem keressen fel bennünket telefonon vagy emailben!

Dot20 by ReSound

Dot20 by ReSound

Dot20

 

 

Tulajdonság Leírás Előny
WarpTM hangfeldolgozás Nagyfelbontású,kiemelkedően gyors digitális jelfeldolgozás az emberi fülre hangolva a természetes hangminőségért. Gondoskodik a páratlanul természetes hangminőségről, minimalizálja a torzítást és a belső zajt.
Dupla Stabilizátor II DFS A ReSoundTM legendás gerjedésgátló rendszerének legfrissebb verziója, mely rendkívüli teljesítményt nyújt, ezzel elérhető lesz a dugultságmentes nyitott illesztés és a tiszta halláskomfort Gondoskodik a jelentősen megnövelt használható erősítésről égy- és kétmikrofonos módban is, így növelve a komfortot és a beszédértést.
Impulzuszaj A hirtelen és átmeneti erős zajokat gyorsan és hatékonyan csökkenti anélkül, hogy torzítás lépne fel, nem úgy mint a hagyományos AGC rendszerek Tiszta és komfortos beszélgetést tesz lehetővé, magabiztosságot ad a felhasználónak, mert a hirtelen erős hangokat elviselhetővé, kellemessé teszi
Környezeti optimalizáció Képes megkülönböztetni és precízen felismerni a hangkörnyezet hét különböző típusát, automatikusan testreszabja az erősítést mindegyik hangkörnyezetben.  Az erősítés környezetenkénti automatikus hangolása kitűnő halláskomfotot és beszédtisztaságot eredményez minden szituációban.
Természetes direkcionalitás Új direkcionális elmélet, mely szerint az agy képes maga kiválasztani a fontos hangokat bármely forrásból érkezzen is, ha az egyik fül fókuszál, a másik pedig a körülölelő térre figyel  Kihasználja a direkcionalitás előnyeit, míg megtartja a környezeti hangokat is a felhasználó számára, így teljesen megszűnteti a direkcionális problémákat.
MultiScope Adaptív direkcionalitás Továbbfejlesztett iránymikrofon rendszer három különböző nyalábszélességgel, mely lehet 80, 120 vagy 180 fok.  A felhasználó igénye szerint pontosabban fókuszált irányítottság a tökéletesebb komfort és beszéftisztaság érdekében.
SoftSwitchingTM automata programváltás Automatikus váltás az egymikrofonos mód és az adaptív direkcionalitás között  Szükségtelenné teszi a manuális programváltást, így a Dot használata egyszerűbb és könnyebb.
NoiseTrackerTM II zajszűrés Kiemelkedő zajszűrés új algoritmussal, melyben a mintavételek számát megdupláztuk, négy szinten állítható és nincs negatív hatása a beszédértésre  Javítja a kényelmet zajos környezetben, megtartja a kitűnő hangminőséget és beszédértést a legbonyolultabb hallási szituációkban is.
Intelligens alkalmazkodás A hallókészülék erősítésének fokozatos hangolása  A helyes és preferált erősítési szint, illetve a szoktatási idő beállítható. Jó komfortérzet, gyors elfogadást eredményez.

 

 

Felmerülő kérdéseivel keresse fel audiológusainkat!Téma címe Hozzászólások Utolsó hozzászóló
Még nincsenek hozzászólások
Akciós ajánlat

Mágneses bögrével az egészségért

 A pohárban...

Hírek
Óvjuk fülünk egészségét a hidegben

Óvjuk fülünk egészségét a hidegben

2012-11-29

Télen a hideg, szeles időjárás megnöveli a fülbetegségek kialakulásának kockázatát. A... Tovább olvasom

Újdonságok
Deutérium mentes víz kapható!

Deutérium mentes víz kapható!

2012-07-18

Mától kapható a Kontera Kft. üzleteiben deutérium mentes és szivárvány víz!   Tovább olvasom

Önnek gyakran fáj a füle?

Még soha nem fájt a fülem, nem tudom milyen az.
Inkább gyermekként volt gyakori a fülfájás, ma már nem jellemző.
Nekem sajnos a huzatra érzékeny a fülem. Ezért nyáron jellemzően gyakran fáj.
Ha víz megy a fülembe akkor szokott fájdalom jelentkezni. Ezért igyekszem füldugót használni.
Más betegségből, pl. megfázásból fakadóan szokott fájni a fülem.

Utolsó kérdés

Hogyan és milyen időközönként kell tisztítani a hallókészüléket? A válasz itt olvasható

Utolsó bejegyzés

A FülDoki speciális belső műszaki és különleges külogy a fülkürtön át a légnyomás különbség helyreálljon. A nyomés kiegyenlí... Tovább

Utolsó fórum hozzászólás

Az első hallókészülékem
Kedves Mindenki! Ezt a témát azok számára hoztuk létra, akik most kapnak először,... Tovább